Våra tjänster

På Byggevallens Elservice arbetar auktoriserade och certifierade elektriker med omfattande yrkesverksamhet. Tack vare vår breda kompetensbas kan vi erbjuda dig ett brett utbud av högkvalitativa elinstallationer i Hudiksvall och övriga Sverige. När du anlitar oss får du alltid en trygg och smidig elinstallation utförd av rutinerade elektriker till en konkurrenskraftigt pris!

Trygga tjänster utförda av certifierade elektriker

Byggevallens Elservice är din expert på el i Hudiksvall! Tack vare vår långa erfarenhet och breda kompetensbas kan vi erbjuda ett brett utbud av trygga och prisvärda tjänster inom el till privatpersoner, BRF: er, företag och kommunala bolag i hela landet. Vi har auktorisation A inom el genom Elsäkerhetsverket, vilket är hösta möjliga auktorisation i Sverige. När du anlitar oss blir jobbet utfört på bästa tänkbara sätt med fulla garantier! Nedan kan du läsa mer ingående om våra olika tjänster.

Elinstallationer

Våra auktoriserade elektriker i Hudiksvall utför både mindre och mer omfattande elinstallationer efter gällande regelverk. Vi löser allt från att installera modern och energisnål LED-belysning till att byta jordfelsbrytare och se över starkström till mer avancerade uppdrag. Vi utför våra elinstallationer i Hudiksvall och i övriga städer i Sverige med största noggrannhet och engagemang, och ger dig alltid generösa garantier och fullständig dokumentation. Vid behov kan vi dessutom erbjuda dig flexibla helhetslösningar för el, fiber eller data i ditt byggprojekt.
 

Nätverk

Våra elektriker i Hudiksvall är proffs på nätverk och utför stora som små nätverksinstallationer till ett konkurrenskraftigt pris. Vill du till exempel ha hjälp med en felsökning av ditt nätverk, en WiFi-installation, att dra nätverkskabel eller behöver ni fler accesspunkter på ditt företag? Med våra högkvalitativa lösningar får du ett problemfritt nätverk anpassat efter just dina önskemål och behov!
 

Värmepumpar (luft/luft)

Hos oss arbetar certifierade kyltekniker som ser till att din värmepump installeras enligt konstens alla regler – för att du ska få en värmepump att förlita dig på långt in i framtiden. Fördelen när du anlitar våra elektriker i Hudiksvall för ditt projekt är att du får en kostnadseffektiv helhetslösning där vi ansvarar för hela installationen från början till slut då vi har den kompetens som krävs för att kunna sköta allt från eldragning till installation. När du anlitar Byggevallens Elservice får du en komplett installation med full garanti från vår samarbetspartner Mitsubishi Electric på hela 5 år.

Fiberdatanät

Våra skickliga elektriker i Hudiksvall har gedigen erfarenhet och kunskap inom fiberblåsning och fibersvetsning, och kan hjälpa dig med bland annat villainstallationer, stamfiber och områdesnät. Vi använder oss enbart av utrustning av bästa kvalitet och utför samtliga uppdrag med största noggrannhet för att du ska känna dig trygg med att du får en fackmannamässigt installerad fiber!  

Projektarbeten

På Byggevallens Elservice arbetar erfaren personalstyrka med hög kompetens inom alla typer av elinstallationer i allt från Hudiksvall till Etiopien! Tack vare vår breda kompetensbas kan vi åta oss större projekt med höga krav över hela landet. När du anlitar oss för ett projektarbete får du alltid en trygg, smidig och flexibel process från början till slut med en engagerad projektledare som ser till att hela projektet utförs på bästa sätt. Vi ansvarar för allt från arbetsledning till budgetuppföljning och är noggranna med att tidsplanen för projektet inte överskrids. Kontakta oss så berättar vi mer om hur våra projektledningstjänster!

Elbilsladdare

Antalet el- och hybridbilar ökar explosionsartat i Sverige, och i takt med detta ökar givetvis även efterfrågan på laddplatser. Vi installerar alla typer av elbilsaddare – allt från laddstolpar för privat bruk till smarta laddstationer på större anläggningar som exempelvis företagsparkeringar. Våra skickliga elektriker i Hudiksvall hjälper dig även med rådgivning kring vilket alternativ som passar just dig och dina behov bäst samt ser till att du kan hantera elbilsladdaren efter att installationen slutförts.
 
Är du intresserad av att ta hjälp av våra professionella elektriker i Hudiksvall eller någon annanstans i Sverige? Tveka inte att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer om oss och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt!