Välkommen till Byggevallens Elservice!

Välkommen till Byggevallens Elservice!

Vi erbjuder högkvalitativa elinstallationer till privatpersoner, företag, BRF: er och kommunala bolag, utförda av auktoriserade elektriker i Hudiksvall och övriga Sverige.

Byggevallens Elservice grundades i mars 2017 av veteranen Conny Persson i Särna, Dalarna. Sedan dess har vi hunnit utföra en mängd elinstallationer i allt från Hudiksvall till Örebro, Sälen och Etiopien! Våra skickliga elektriker i Hudiksvall har installerat el på flygplatser, vattenkraftverk och värmeverk och har en gedigen yrkeskunskap och ett säkerhetstänk som sitter i ryggmärgen. År 2019 mottog vi utmärkelsen Årets Nyföretagare i Älvdalens kommun – något vi är mycket stolta över.
 

Engagemang, kvalitet och ansvar

Vi utför alla arbeten vi tar oss an med största engagemang – oavsett om du anlitar oss i egenskap av privatperson för ett mindre arbete eller om uppdraget utförs av ett mer omfattande projekt med en längre tidplan. Vi tar givetvis ansvar för att arbetet utförs enligt branschens alla regler och lägger stor vikt vid att hålla tidsplanen.
 
Vill du veta mer om våra tjänster? Kontakta oss redan idag, så berättar vi mer om våra tjänster och hur våra rutinerade elektriker i Hudiksvall kan hjälpa dig på bästa sätt! 

Kontakta oss på Byggevallens Elservice

Är du intresserad av att anlita våra certifierade elektriker i Hudiksvall eller i övriga Sverige? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert inom kort! 

Kontakta oss på Byggevallens Elservice

Kontakta oss